myPRO – smart professionel vaskemaskine til erhverv

På udkig efter en smart industrivaskemaskine til din virksomhed?

myPRO er en kompakt industrimaskine til dig, der ikke har plads eller brug for en stor, dyr professionel vaskeriløsning.
myPRO smart professional vaskemaskine til erhverv

På udkig efter en industrivaskemaskine til din virksomhed?

myPRO er en kompakt industrimaskine til dig, der ikke har plads eller brug for en stor, dyr professionel vaskeriløsning.

myPRO smart professional vaskemaskine til erhverv

På udkig efter en smart industrivaskemaskine til din virksomhed?

myPRO er en kompakt industrimaskine til dig, der ikke har plads eller brug for en stor, dyr professionel vaskeriløsning.
myPRO smart professional vaskemaskine til erhverv

Klik på din branche og se løsning:

Vil du vaske på den halve tid? Så vælg myPRO – den kompakte industrivaskemaskine. 

Mere end 1200 virksomheder og erhvervsdrivende sparer penge og tid ved at skifte til en smart industri vaskemaskine fra Electrolux: myPRO er en kompakt og praktisk løsning for dig, der ikke har plads eller brug for store dyre industrivaskemaskiner – men stadig ønsker et professionelt vaskeresultat og en maskine uden kostbare driftsstop.

myPRO WE170

8 kg maskine: Perfekt til virksomheder der i gennemsnit vasker 1-3 vaske dagligt

16 professionelle programmer: Specialprogrammer med bl.a. desinfektion og moppevask

Vask på den halve tid: Op til 50% hurtigere end husholdningsmaskiner

Slidstærk konstruktion: Holder tre gange længere end husholdningsmaskiner

Høj driftssikkerhed

Energivenlig: A+++

Nem installation: Tilsluttes almindelig stikkontakt

2 års garanti

Kampagnepris
11.596 kr.

Prisen er eksklusiv moms, men inklusiv levering og installation til fremførte lovlige installationer. (Normalpris 14.070 kr., du sparer 2.474 kr.)

Undgå driftsstop pga. grus i maskineriet
Byggeri / Landbrug / Gartneri

Vask arbejdstøj uden at jord, grus og småsten ødelægger din industrivaskemaskine

myPRO industrivaskemaskine er perfekt til bygge- og anlægsbranchen, landbrug og gartneri, hvor jord, grus og småsten ofte blander sig med vasketøjet. I modsætning til de fleste almindelige vaskemaskiner har denne model ingen pumpe. I stedet er den udstyret med et ekstra tykt afløbsrør, der leder det snavsede vaskevand direkte ned i afløbet, så du undgår at snavs og urenheder ødelægger maskinen.

Det har de allerede stor glæde af i fællesvaskeriet på Aarhus Havn, hvor medarbejderne kan vaske deres snavsede arbejdstøj hurtigt og effektivt i de driftssikre myPRO maskiner. Læs om maskinerne på Aarhus havn eller se mere om:

myPRO til vask af arbejdstøj
Undgå driftsstop pga. grus i maskineriet
Effektiv og hurtig vask af håndklæder
Frisør / Salon

Få fremragende professionelle vaskeresultater – hurtigt og effektivt

Som frisør ved du, hvor vigtigt det er at kunne vaske håndklæder, forklæder og frisørslag hurtigt og effektivt. Med myPRO industrivaskemaskine fra Electrolux kan du ikke alene vaske det hele på den halve tid – du får også en tromle på 8 kg, som gør det nemt og hurtigt at fylde og tømme maskinen.

LYNfabrikken i Aarhus vasker de 5.000 bomuldsklude hver måned i deres myPRO maskine, som både er pladsbesparende og nem at tilslutte. Læs om maskinerne på LYNfabrikken eller se mere om:

myPRO som vaskeløsning i din salon
Effektiv og hurtig vask af håndklæder
Effektiv og hurtig vask til flere brugere
Fællesvaskeri: Boligforening, campingplads, marina mv.

Få hurtig og effektiv vask, der gør hverdagen lettere

myPRO industrivaskemaskine er den perfekte løsning til mindre boligforeninger, kollegier, campingpladser, marinaer og andre fællesvaskerier, hvor der er brug for at klare vasketøjet i en fart.

Maskinerne er udstyret med en 8 kilos tromle med plads til det meste og 16 professionelle programmer. Du kan også få myPRO i en forenklet udgave, der nemt betjenes af brugerne med et enkelt tryk. Eller sammenkobles med et betalingssystem.

Denne model hedder myPROzip, og det har Jammerbugt Camping og Motel allerede god erfaring med. Læs mere om campingpladsens brug af myPROzip eller se mere om:

myPRO til jeres fællesvaskerier
Effektiv og hurtig vask til flere brugere
Effektiv hurtig og pletfri vask
Hotel / Restaurant

Vask duge, viskestykker, håndklæder og linned rent på den halve tid – med et pletfrit og professionelt vaskeresultat

myPRO er den perfekte industrivaskemaskine til hotel- og restaurationsbranchen, hvor det er altafgørende at kunne vaske store mængder – hurtigt. Med myPRO fra Electrolux kan du ikke alene vaske det hele på den halve tid. Du får også en tromle på 8 kg, som gør det nemt og hurtigt både at fylde og tømme maskinen.

Det har restauratør Rasmus Jørgensen allerede indset på Café Razz i Middelfart, hvor han har droppet det dyre vaskeri og klarer selv vasken i de både effektive og hurtige myPRO maskiner. Læs om den billigere vaskeløsning på Café Razz eller se mere om:

myPRO til vask på dit hotel eller restaurant
Effektiv hurtig og pletfri vask
Effektiv og hurtig vask af arbejdstøj
Industri / Transport

Vask store mængder uniformer, arbejdstøj og håndklæder – op til 50% hurtigere!

Som erhvervsdrivende ved du, hvor vigtigt det er at kunne vaske store mængder snavset arbejdstøj, uniformer og håndklæder hurtigt og effektivt. Med myPRO industrivaskemaskine fra Electrolux kan du ikke alene vaske det hele på den halve tid – du får også en tromle på 8 kg, som gør det nemt og hurtigt både at fylde og tømme maskinen. Og så holder den op til 3 gange længere end en almindelig husholdningsmaskine. Så du sparer både tid og penge.

LYNfabrikken i Aarhus vasker de 5.000 bomuldsklude hver måned i deres myPRO maskine, som både er pladsbesparende og nem at tilslutte. Læs om maskinerne på LYNfabrikken eller se mere om:

myPRO som professionel vaskeløsning til din virksomhed
Effektiv og hurtig vask af arbejdstøj
Effektiv, smart professionel og hurtig kondenstørretumbler
Institution / Plejesektor

Vask håndklæder, linned og tøj 100% rent – med garanti!

Med en travl hverdag på arbejdspladen ved du, hvor vigtigt det er at kunne vaske store mængder – hurtigt og hygiejnisk. Med myPRO fra Electrolux kan du ikke alene vaske det hele på den halve tid. Du får også en tromle på 8 kg, som gør det nemt og hurtigt både at fylde og tømme maskinen. Og så er maskinen udstyret med et professionelt desinfektionsprogram, der er din garanti for en 100% ren vask.

En arbejdsplads – hvor dét at få bugt med bakterierne har ekstra fokus – er hos Torvetandlægerne i Middelfart. Men deres vaskebehov var ikke stort nok til at købe en dyr, stor industrivaskemaskine – myPRO er pladsbesparende og nem at tilslutte. Læs om Torvetandlægerne eller se mere om:

myPRO til institutioner og vask i plejesektoren
Effektiv, smart professionel og hurtig kondenstørretumbler
Effektiv og NIR godkendt vask
Klinik / Behandler

Vask 100% rent og bakteriefrit – og få bevis på det!

myPRO Clinic er specielt udviklet til klinikker, der ønsker at leve op til NIR-reglerne ved at vaske håndklæder, kitler og andet arbejdstøj på den rette temperatur. Den indeholder et særligt desinfektionsprogram, som ikke alene garanterer rent og 100% bakteriefrit tøj – men også at du altid vasker på den rette temperatur.

Himmelev Dyreklink og Tandteknisk Klinik i Rønde vasker indehaverne nu i den kompakte smart professionel vaskemaskine, myPRO Clinic. Maskinen klarer vasken på næsten den halve tid – den er pladsbesparende og nem at installere. Læs mere om NIR og vasketemperatur her eller se mere om:

myPRO Clinic med 80°C-garanti og NIR-certifikat

Læs om NIR-vaskeløsningen specielt til tandlæger og øjenklinikker ››

Effektiv og NIR godkendt vask
Ready to use mopper og klude
Rengøring

Vask og få mopper og klude klar til brug på den halve tid – uden at sand og småsten ødelægger maskinen

myPRO er den perfekte vaskemaskine til rengøringsbranchen, hvor sand og småsten ofte kan give grus i maskineriet i forbindelse med vask af mopper og klude. I modsætning til de fleste almindelige vaskemaskiner har denne model ingen pumpe. I stedet er den udstyret med et ekstra tykt afløbsrør, der leder det snavsede vaskevand direkte ned i afløbet, så du undgår at snavs og urenheder ødelægger maskinen.

myPRO har den et professionelt moppeprogram, der ikke blot sikrer hurtig og effektiv vask – men også sikrer, at dine mopper og klude altid er klar til brug, når arbejdet går i gang.

Det har de allerede i mange år nydt stor glæde af hos Elite Miljø, som supplerer deres store, dyre industrivaskemaskiner med de kompakte myPRO maskiner. myPRO fylder mindre og dækker behovet på skoler og lign., hvor de kun vasker 1-3 gange dagligt. Læs om Elite Miljøs lange samarbejde med Electrolux Professional eller se mere om:

myPRO til din rengøringsvirksomhed
Ready to use mopper og klude
Ready to use mopper og klude
Sportsklub / Fitnesscenter

Vask træningstøj og håndklæder skånsomt og duftende rene på den halve tid!

myPRO er den perfekte vaskemaskine til både klubber og fitnesscentre, hvor der ofte er behov for særlig effektiv vask for at fjerne lugt og pletter fra træningstøj og håndklæder. Maskinen er nemlig udstyret med et særligt desinfektionsprogram, der ikke blot sikrer en 100% duftende ren vask – men også gør næsten dobbelt så hurtigt som en almindelig husholdningsmaskine! Bruger de desinfektionsprogram – er det ikke for kraftigt til klubtøj, hvor farverne skal holdes? Eller er polyester? Ved det ikke, men hvad siger du? Måske er det mere nemt og effektivt der er selling point?

Det har de allerede stor glæde af i fællesvaskeriet på Aarhus Havn, hvor de vasker deres snavsede arbejdstøj hurtigt og effektivt i de driftssikre myPRO maskiner. Læs om maskinerne på Aarhus havn eller se mere om:

myPRO til hurtig vask af tøj og håndklæder
Effektiv og hurtig vask af håndklæder og sportstøj
2 års garanti på alle myPRO maskiner

Altid 2 års garanti

myPRO vask og tør giver dig ekstra garanti

Electrolux Professional giver dig 2 års garanti på alle myPRO maskiner.

En garanti du ikke får ved brug af en almindelig husholdningsmaskine.

.

Tag myPRO-testen

Find den vaskeriløsning der passer til dit vaskebehov

Tag vores lille test og find straks ud af, om myPRO vil være et godt køb for dig og din virksomhed.

.

Jeg vil gerne teste mit behov ››

Referencer: myPRO succeshistorier

Referencer

Over 1.200 virksomheder har valgt at købe myPRO maskiner

Restauranter, tandklinikker, dyrlæger, campingpladser, rengøringsfirmaer, fællesvaskerier og mange flere.

Læs succeshistorierne ››

8 ting du bør overveje - Se guiden
Download PDF med fakta om myPRO
Køb myPRO til din virksomhed
Har du spørgsmål? Kontakt os
Få en leasing aftale
Tag myPRO testen

Har du spørgsmål om myPRO? Så kontakt os på 6376 2220 eller udfyld vores kontaktformular

Se alle produkter fra Electrolux Professional på: Storkøkken og Vaskeriløsninger