myPRO vasketips

myPRO vasketips

Blod
Skyl straks med koldt vand. Vask derefter som anbefalet på plejeetiketten.

Blæk, kuglepen og farvet blyant
Prøv først at bruge en pletfjerner. Hvis det ikke virker, skal du prøve methylerede spirit. Skyl den blæk / farve, der er opløst. Gentag, indtil al farve / blæk er væk.

Bær og anden frugt
Vask ved 95 ° C, hvis stoffet skal tåle det. Hvis pletten stadig er der, kan du på hvidt tøj prøve oxalsyreopløsning, som kan blege pletten ud.

Chokolade
Skrap forsigtigt den resterende chokolade væk og vask derefter som anbefalet på plejeetiketten. Du kan også fryse beklædningen og derefter børste chokoladen, før du vasker.

Kaffe
Skyl straks med koldt vand og vask derefter som anbefalet på plejeetiketten.

Ketchup, tomat og græs
Vask som anbefalet på plejeetiketten. Hvis pletten stadig er der, vaskes straks igen med et vaskemiddel indeholdende blegemiddel. Du kan også forbehandle pletten med en pletfjernende sæbe.

Læbestift
Behandl pletten med opvaskemiddel og vask derefter som anbefalet på plejeetiketten. Gnid med sæbe, hvis pletten ikke kommer af i vask.

Olie
Opløs pletten med et fedtopløsningsmiddel, såsom opvaskemiddel. Gnid med sæbe og vask derefter som anbefalet på plejeetiketten.

Rust
Opløs pletten med vinsyre eller citronsyre. Vask derefter som anbefalet på plejeetiketten.

Rødvin
Dæk pletten med bordsalt for at absorbere vinen. Forvaskes i hånden med opvaskemiddel og vaskes derefter i vaskemaskinen som anbefalet på plejeetiketten, fortrinsvis med et vaskemiddel indeholdende blegemiddel. Eller prøv at fjerne rødvins pletter med en lille mængde hvidvin.

Smør og margarine
Behandl pletten med et fedtopløsningsmiddel som opvaskemiddel. Skyl, vask derefter som anbefalet på plejeetiketten.

Stearin
Aftag så meget stearin som muligt. Anbring dobbeltlag af papirhåndklæde nedenunder og oven på pletten. Stryge med et varmt, tørt strygejern. Fjern derefter pletten med et fedtopløsningsmiddel, som opvaskemiddel.

Svedpletter og deodorant
Gnid med sæbe og vask derefter som anbefalet på plejeetiketten.