Restaurant: Fur Bryghus

Med myPRO har Fur Bryghus fået plads til det hele – med perfekt og præsentabelt vaskeresultat!

– Vi ønskede en løsning med stor vaskekapacitet, der kunne levere et perfekt vaskeresultat til en fornuftig pris. Og som samtidig skulle passe ind i vores fysiske rammer med begrænset plads i vaskeriet.

Sådan siger Restaurant- & Eventchef Danni Boysen fra Fur Bryghus om de overvejelser man gjorde sig, inden valget faldt på Electrolux myPRO Vask & Tør.

Restaurant:

Fur Bryghus
Knudevej 3, 7884 Fur

Antal ansatte:

20

Produktion:

500.000 liter øl pr. år
45.000 spisende gæster pr. år

Electrolux maskiner:

1 stk. myPRO vaskemaskine med specialprogram til mopper
1 stk. myPRO kondens tørretumbler

Produktionen i Fur Bryghus

En årlig produktion af 500.000 liter øl samt 45.000 gæster i restauranten på Fur Bryghus kræver en vis kapacitet. Og det kræver også en vis kapacitet i forbindelse med vask af alt fra kokkejakker, tjenertøj, håndklæder og viskestykker til mopper og klude. Så da bryghusets gamle husholdningsmaskiner ikke længere kunne klare mosten, var det afgørende, at finde nogle maskiner, der kunne rumme op til 8 kilo.

Rummelighed og renhed

– Pladsbegrænsninger betød, at vi ikke havde de fysiske rammer til store industrimaskiner. Samtidig var vores vaskebehov på 2-3 gange dagligt, efter vores mening, ikke stort nok til en sådan investering, fortæller Danni Boysen, og han fortsætter:

– Da vores kokke og tjenere skal se præsentable ud, når de møder vores mange gæster, havde vi store krav til vaskeresultatet – og det klares effektivt og uden problemer med Electrolux myPRO maskinerne, der leverer rene, hvide kokkejakker. Hver gang!

Fur Bryghus
Fur Bryghus
Fur Bryghus - myPRO Vask & Tør

– Med myPRO er det nu også blevet muligt for vores rengøringshjælp at nå både rengøring og vask af klude og mopper – inden vi andre møder på arbejde omkring klokken 8.

Dermed lykkedes det til fulde, at få opfyldt alle ønsker til en ny vaskeløsning – og man skåler gerne for myPRO på Fur Bryghus.

Fur Bryghus - myPRO Vask & Tør

Gør som Fur Bryghus. Vask som en professionel.

Skift til myPRO og få et flot vaskeresultat på den halve tid.

Få et tilbud på myPRO til din virksomhed
Undgå grus i maskineriet. Vælg en smart professionel vaskemaskine uden pumpe
Bliv kontaktet 6376 2220
Cases: Over 1.100 virksomheder har valgt at købe myPRO maskiner. Restauranter, tandklinikker, dyrlæger, campingpladser, rengøringsfirmaer, fællesvaskerier og mange flere. Læs flere succeshistorier.

Har du spørgsmål om myPRO? Så kontakt os på 6376 2220 eller udfyld vores kontaktformular

Se alle produkter fra Electrolux Professional på: Storkøkken og Vaskeriløsninger