Dyreklinik: Himmelev Dyreklinik

Dyreklinik vasker hundetæpper og arbejdstøj i myPRO

– Vi ønskede en løsning, som kunne være i de fysiske rammer og stadigvæk dække vores vaskebehov. I den forbindelse blev jeg opmærksom på Electrolux’ myPRO maskiner, fortæller fagdyrlæge Mogens Perregaard.

I 2016-17 skulle Himmelev Dyreklinik i Roskilde have en gennemgribende renovering og Mogens Perregaard, som er en af tre partnere i klinikken, havde ansvaret for indkøb af nyt vaskeri.

Dyreklinik:

Himmelev Dyreklinik
Byleddet 4, 4000 Roskilde

• 20 ansatte, 3 partnere
• Pleje/operation af kæledyr

Electrolux maskiner:

2 stk. myPRO vaskemaskiner
1 stk. myPRO kondens tørretumbler
1 stk. tørreskab til kliniktøjet

Maskinernes størrelse er vigtig

Det var vigtigt for Mogens Perregaard at få et brugbart vaskeri i klinikkens bryggers. Maskinerne skulle have rigtig arbejdshøjde og opfylde personalets øvrige krav.

– Jeg er bekendt med de store industrimaskiner fra Electrolux, men de fylder meget og kræver ekstraordinære og fordyrende installationer. Vi valgte derfor myPRO, som har fysiske mål, der gør dem lette at integrere med skabe og skuffer i vores bryggers/vaskerirum. De var også utroligt lette at installere – 230 volt var alt, der skulle til. Og vores nye kondenstumbler kræver ikke noget aftræk, forklarer Mogens Perregaard.

Himmelev Dyreklinik
Hund

Tørretumbler til hundetæpper og tørreskab til arbejdstøj

Med to vaskemaskiner og både tørretumbler og tørreskab vasker klinikken ”bakteriesikkert”, da arbejdstøj vaskes i den ene maskine og hundetæpper/håndklæder i den anden.

– Tumbleren bruger vi til hundetæpperne og tørreskabet til vores arbejdstøj og kitler. Tørreskabet er genialt, da det skåner tøjet i tørreprocessen, så det ikke slides så hurtigt – og så fylder det ikke mere end et almindeligt tøjskab, siger han.

Hund

Et prisgunstigt alternativ

Himmelev Dyreklinik havde overvejet at købe industrimaskiner, men vaskebehovet er ikke stort nok til den investering. Derfor anbefalede Electrolux Professional en myPRO løsning.

– Vores nye myPRO maskiner er et supergodt alternativ til industrimaskiner. De holder ikke lige så længe, men koster også kun en tredjedel, og så har man råd til at udskifte til nye tidligere end normalt. Vi har fået en god og prisgunstig løsning, som dækker vores behov, konstaterer Mogens Perregaard.

Himmelev Dyreklinik myPRO-maskiner

Gør som fagdyrlæge Mogens Perregaard. Vask som en professionel.

Skift til myPRO og få et flot vaskeresultat på den halve tid.

Få et tilbud på myPRO
Hygiejne og NIR-regler er i top med myPRO – den smart professionelle vaskemaskine
Bliv kontaktet 6376 2220
Cases: Over 1.100 virksomheder har valgt at købe myPRO maskiner. Restauranter, tandklinikker, dyrlæger, campingpladser, rengøringsfirmaer, fællesvaskerier og mange flere. Læs flere succeshistorier.

Har du spørgsmål om myPRO? Så kontakt os på 6376 2220 eller udfyld vores kontaktformular

Læs om myPRO til andre brancher eller se alle produkter fra Electrolux Professional på: Storkøkken og Vaskeriløsninger