Kontorfællesskab / Café: LYNfabrikken

”Med myPRO kan vi endelig vaske hænder med ren samvittighed!”

Da LYNfabrikken i Aarhus valgte at udskifte de miljøbelastende papirhåndklæder med mere miljøvenlige bomuldsklude, der kan vaskes og genbruges igen og igen, var der behov for en vaskeløsning lidt ud over det sædvanlige.

Kontorfællesskab / Café:

LYNfabrikken
Vestergade 49, 8000 Aarhus C

Electrolux maskiner:

LYNfabrikken

– Vi var på udkig efter en løsning, der kunne klare vores store vaskebehov tilpas tjept og med perfekt vaskeresultat – og som kunne klare det på relativt begrænset plads. Det fortæller Jeppe Vedel, manden bag LYNfabrikken, om deres overvejelser inden det endelige valg faldt på Electrolux myPRO Vask & Tør.

Med en blanding af kontorhotel, kaffebar og galleri er LYNfabrikken et unikt kreativt kontorfællesskab, der også tæller knap 40 små virksomheder i de gamle bygninger i hjertet af Aarhus. Med seneste tiltag – nemlig udskiftningen af engangspapirruller til tørring af hænder samt etableringen af et spisested i kælderen – kræver det en vis kapacitet i forbindelse med vask af såvel viskestykker som bomuldsklude til brug ved håndvask.

LYNfabirkken café
myPRO-maskinerne hos LYNfabrikken

Professionelt vaskeresultat i husholdningsstørrelse

– Vi ønskede en vaskeløsning, som har industrimaskinens vaskeevne, men ikke fylder mere end en almindelig husholdningsmaskine, da vi kun har ganske lidt plads. Og her er myPRO et perfekt valg – både når det gælder størrelse og gørelse, fortæller Jeppe Vedel.

Han fortsætter:

– I forbindelse med anskaffelsen af myPRO valgte vi at benytte os af L’EASY Business, som tilbød os en samlet løsning med både levering og installering, fri service og support i hele perioden. Det giver os ikke blot en god sikkerhed, men betyder også, at vi slipper for unødige bekymringer. Og så har vi altid mulighed for at op- eller nedgradere vores vaske- og tørrekapacitet, hvis der skulle opstå behov for det.

myPRO-maskinerne hos LYNfabrikken

– Med myPRO blev det muligt for os at tænke ud af boksen – og tænke miljørigtigt. Her på LYNfabrikken går vi op i kvalitet og i bæredygtighed i alt, hvad vi gør. Derfor er vi glade for at kunne skifte de kilometervis af papirhåndklæder ud med genanvendelige bomuldsklude, der blot skal vaskes – og som myPRO tilmed klarer dobbelt så hurtigt som en almindelig husholdningsmaskine!

LYNfabrikken coffeebar

Gør som LYNfabrikken i Aarhus. Vask det hele på den halve tid.

Skift til myPRO og få et professionelt vaskeresultat i husholdningsstørrelse.

Få et tilbud på myPRO til din virksomhed
myPRO med ekstra garanti: Altid 2 års garanti. Electrolux Professional giver dig 2 års garanti på alle dine myPRO maskiner. En garanti du ikke får ved brug af en almindelig husholdsmaskine. Læs om alle fordelene her
Bliv kontaktet 6376 2220
Cases: Over 1.100 virksomheder har valgt at købe myPRO maskiner. Restauranter, tandklinikker, dyrlæger, campingpladser, rengøringsfirmaer, fællesvaskerier og mange flere. Læs flere succeshistorier.

Har du spørgsmål om myPRO? Så kontakt os på 6376 2220 eller udfyld vores kontaktformular

Se alle produkter fra Electrolux Professional på: Storkøkken og Vaskeriløsninger